Akcija!

ZOJE ZJ9703AR-5-D3/01-PF Z LMH SET

780.00

1-igelni industrijski šivalni stroj s kompletno avtomatiko, odrez niti, avtomatično zatrjevanje in dvig šivalne tačke, ekran za nastavitev, z integriranim varčnim AC servo motorjem 220V, komplet z mizo 120×50 cm, matalnim nastavljivim stojalom, pozicijo igle, LED svetilko. Primeren: za tanke, srednje in težje materiale

Ni na zalogi

Opis

ZOJE ZJ9703AR-5-D3/01-PF Z LMH SET

INDUSTRIJSKI AVTOMATSKI ŠIVALNI STROJ ZA RAVNI ŠIV, ZA ŠIVANJE TANKIH, SREDNJIH IN DEBELIH MATERIALOV, KOMPLET

Industrijski šivalni stroj Zoje ZJ9703AR-5 je vsestranski enoigelni šivalni stroj za šivanje popolnega ravnega šiva na lahkih, srednje debelih in zelo debelih materialih. Običajno se tovrstni šivalni stroji ločijo v podvrstah, točno določeni tip šivalnega stroja za lahke in srednje materiale, drugi tip za debele materiale, itd.

Tip šivalnega stroja ZJ9703AR-5 pa je vsestranski. Zahvaljujoč močnemu mehanizmu lahko sedaj šivate tudi zelo debele materiale brez kakršnih koli težav, pa naj bo to jeans, umetno usnje, delovna oblačila, plašči, usnjeni copatki, nahrbtniki, itd..

Posebna vbodna plošča, močnejši transportni zobci in specialna šivalna tačka so v posebni verziji H-Heavy, kar omogoča, da lahko šivate z debelejšo šivalno iglo in močnejšim sukancem. Običajna debelina sukanca za tekstil ima oznako 120. S tem šivalnim strojem lahko šivate tudi s sukancem debeline 40 (manjša številka označuje debelejši sukanec). Na primer za šivanje jeansa se priporoča sukanec debeline 75, za šivanje dekorativnega šiva pri umetnem usnju pa sukanec debeline 60-40. V posebnem brezplačnem SET-u je tudi tačka PTFE za lažje šivanje usnjenih izdelkov, saj ta posebna tačka T35 lepo drsi po materialu, kot je usnje.

Seveda šiva brez težav lahke, tanke tkanine, kot so svila, jersey, lahek bombaž, prevešanko, itd. saj je sedaj brezplačno opremljen s posebnim SET-om LM za šivanje tankih materialov. Enostavno in brez težav namestite vbodno ploščo, transportne zobce in šivalno tačke za lahke materiale, vstavite tanjšo šivalno iglo in šiv bo popoln.

Šivalni stroj Zoje ZJ9703AR-5-D3/01-PF Z LMH je serijsko opremeljen z avtomatičnem odrezom sukancapozicijo šivalne igle (igla se vedno ustavi v materialu in zagotavlja, da ste vseskozi v stiku s šivom), avtomatičnem zatrjevanjem šiva, z možnostjo programiranja števila vbodov zatrjevanja in programiranja števila vbodov pri šivanju. Na enkranu je možno nastaviti šivalno hitrost stroja, vklop zatrjevanje šivov ali izklop, ima čistilec sukanca, kar pomeni, da je na zgornji strani šiv vedno popoln, spodaj pa je šiv zatrjen. Šivalni stroj ima tudi samodejni dvig šivalne tačke, tako da je vašo delo lahko hitro in učinkovito. Stroj ima že vgrajeno LED luč, kar zagotavlja odlično osvetljevanja delovne površine.

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj Zoje ZJ9703 deluje mirno in brez odvečnih vibracij. Servo motor AC je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi s standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko, kateri imajo šivalni stroji starejšega letnika.

Šivalni stroj je namenjen profesionalni rabi zato je nepogrešljiv v tekstilnih tovarnah, šivalnih ateljejih, šolah, itd. Zaradi svoje vsestranskosti je šivalni stroj odličen tam, kjer se šivajo različne stvari. Od tankih do zelo debelih materialov.

Tehnična specifikacija šivalnega stroja:

– namen: šivanje tankih (L=Light), srednjih (M=Medium) in debelih materialov (H=Heavy)

– motor: vgrajen v glavo stroja, AC servo vačni motor 220V

– moč: 550W, 220V

– samodejni odrez sukanca

– samodejni dvig šivalne tačke

– pozicija šivalne igle (gor/dol)

– hitrost: do 3.500 vbod/min

– max.dolžina vboda: 5 mm

– max.dvig šivalne tačke: 13 mm (avtomatični dvig ali ročni)

– čistilec sukanca

– varčna LED luč za boljšo osvetlitev delovne površine šivanja

– mazanje: samodejno/centralno

– sistem šivalnih igel: 135×5, 134

– ekran za nastavitev vbodov, zatrjevanja

Dodatno:

1 LETO GARANCIJE
Zoje šivalni stroji imajo 1-letno garancijo, servis je zagotovljen na način”Door to Door”.

STOJALO ZOJE ORIGINAL – jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo delovne višine.

MIZA ZOJE ORIGINAL – Mere mize: dolžina 120 cm, širina 50 cm – specialna miza za industrijske šivalne stroje narejene v lesu, odporna proti vlagi, ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. Miza Zoje Original  je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporna proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo mizo pred udarci. Miza ima že serijsko natisnjen šivalni meter, ki je v cm in inchih.

SET LMH vsebuje:

– P351: šivalna tačka za šivanje tankih materialov  (136741)

– Specialna vbodna plošča za šivanje tankih materialov  (132811)

– Transportni zobci za šivanje tankih materialov  (133397)

– T35: PTFE tačka za šivanje usnjenih izdelkov  (138025)

Specifikacija šivalnega stroja:

1-igelni šivalni stroj, ravni šiv

lahki, srednji  in debeli materiali

Tip podajanja blaga

navadni transport

Avtomatski odrez sukanca

DA

Avtomatska pozicija šivalne igle

DA

Avtomatski dvig šivalne tačke

DA

Avtomatsko zatrjevanje

DA

Čistilec nitke

DA

Kompenzacijski gumb za šiv

NE

Vgrajen AC Servo motor 220V

DA

Tip mazanja

CENTRALNO/SAMODEJNO

Stransko porezovanje materiala

NE

LED luč

DA

Max. dolžina vboda

5.0 mm

Max. višina šivalne tačke

13 mm

Max. šivalna hitrost

3500 v.n.m.

Sistem šivalnih igel

135X5

Miza

standard 120 x 50 cm

Garancija

12 mesecev

Servis

“Door to door”