ZOJE ZJ9000D-D4S-02 SET

774.25

1-igelni industrijski šivalni stroj s celotno avtomatiko, odrey sukanca, samodejni dvig tačke, itd., zaprto centralno mazanje, komplet s Premium mizo in ogrodjem.

Ni na zalogi

Opis

ZOJE ZJ9000D-D4S-02 SET  

INDUSTRIJSKI AVTOMATSKI ŠIVALNI STROJ ZA RAVNI ŠIV, ZA ŠIVANJE TANKIH IN SREDNJIH MATERIALOV, KOMPLET

Industrijski šivalni stroj je standardni šivalni stroj za izdelovanje ravnega šiva na lahkih in srednje debelih materialih, sedaj z energijsko varčnim AC servo motorjem, kontrolno enoto in enkranom za nastavitev, vgrajenim v glavo šivalnega stroja.

Šivalni stroj ZJ9000D je mehatroničen najmodernejši hitrošivalni enoigelni stroj. Posebnost tega industrijskega šivalnega stroja je, da je izredno tih ne samo pri delovanju šivalnega stroja temveč tudi pri odrezu sukanca in pri samodejnem dvigu šivalne tačke. Samodejni dvig šivalne tačke je izredno “mehak”. Šivalni stroj ima oznako “DRY”, kar pomeni, da iam zaprt sistem mazanja z oljem in ne obstaja možnost pojava oljnega madeža na blagu. Šivalni stroj ima tudi senzor za nivo olja v šivalnem stroju in v primeru pomanjkanja olja bo opozoril s signalom.

 

Novo!

Novost je tudi samodejni odrez sukanca saj po odrezu ostane izreno malo sukanca spodaj. Pogonska igelna os je narejena iz posebnega materiala “PTFE”, kar ne potrebuje mazalnih sredstev in ni možnosti “zaribanja osi”. Šivalni stroj je opremljen tudi z USB vtičem za polnjenje vaših aparatov, itd.

Šivalni stroj ima tudi hlajenje motorja, kar bistveno podaljšuje življensko dobo šivalnega stroja.

Je serijsko opremeljen z avtomatičnem odrezom sukanca, pozicijo igle, avtomatičnem zatrjevanjem šiva možnostjo programiranje števila vbodov zatrjevanja in programiranja števila vbodov pri šivanju. LED luč ima 3-stopenjsko možnost osvetljevanja delovne površine.

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj Tronic 6 deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko. Motorju je dodan ventilator, ki doda dodatni zrak za hlajenje.

Tehnična specifikacija šivalnega stroja:

– namen: šivanje tankih (L=Light) in srednjih (M=Medium) materialov

– motor: vgrajen v glavo stroja, AC servo vačni motor 220V

– moč: 550W, 220V

– samodejni odrez sukanca, novo: še krajši odrez nitke (standardni stroji 5 mm, ZJ9000 samo 3 mm)

– samodejni dvig šivalne tačke

– pozicija šivalne igle (gor/dol)

– hitrost: do 4.500 vbod/min

– max.dolžina vboda: 5 mm

– max.dvig šivalne tačke: 13 mm (avtomatični dvig ali ročni)

– čistilec sukanca

– varčna LED luč za boljšo osvetlitev delovne površine šivanja

– mazanje: samodejno/centralno

– zaprt sistem mazanja: “dry”

– sistem šivalnih igel: 135×5, 134

– ekran za nastavitev vbodov, zatrjevanja

– USB vtič

Dodatno:

1 LETO GARANCIJE
Zoje šivalni stroji imajo 1-letno garancijo, servis je zagotovljen na način”Door to Door”.

STOJALO PREMIUM SILVER – jekleno, stabilno in univerzalno stojaloz nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrn barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji (EU).

MIZA TSM PREMIUM – Mere: 105 x 50 cm – specialna miza za industrijske šivalne stroje narejene v brezovem lesu, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporna proti udarcem, odergninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo mizo pred udarci. Miza Premium ne vsebuje škodljivih snovi.