ZOJE ZJ0303L-3-BD SET

936.70

1-igelni industrijski šivalni stroj za šivanje usnja, dvojni transport, daljša glava stroja, brez odreza sukanca, kolenski dvig šivalne tačke, komplet s Premium mizo in metalnim nastavljivim stojalom.

Ni na zalogi

Opis

ZOJE ZJ0303L-3-D4 SET

1-igelni industrijski šivalni stroj za šivanje usnja, komplet

1-igelni industrijski šivalni stroj z dvojnim transportom je idealen šivalni stroj za šivanje debelih materialov, kot je usnje, platno, cerade, itd.

Šivalni stroj ima dvojni pogon (pomik šivalne tačke zgoraj in spodnjega transporterja), kar omogoča stroju premagovanje še tako zahtevnih materialov. Zaradi daljše glave šivalnega stroja 33,50 cm je delovni prostor še večji. Šivalni stroj ima pozicijo šivalne igle (pivot), ročico za zatrjevanje vbodov, priročen display za nastavitev hitrosti, z vgrajenim energijsko varčnim AC servo motorjem 220V. Šivalni stroj je v kompletu s Premium mizo 105x55cm in metalnim nastavljivim ogrodjem Kessler Nemčija, ki je nastavljiva po višini.

Šivalni stroj je namenjen izključno šivanju debelejših materialov. Je idealen za šivanje torbic iz umetnega in pravega usnja, denarnic, copat,…skratka vsega debelega. Šivalni stroj šiva tudi s sukancem debeline #20, kar daje šivu lep izgled zaradi debeline in tovrstna debelina spade med sukance, ki varnostno držijo.

Tehnične specifikacije šivalnega stroja:

1-igelni šivalni stroj za materiale srednje debele in debele
Vrsta transporta dvojni transport
Avtomatski odrez sukanca ne
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski dvig tačke ne
Avtomatsko zatrjevanje ne
Čistilec nici ne
Gumb za kontrolo šiva da
Motor je vgrajen v glavo da
Vrsta mazanja centralno
Stranski odrez sukanca ne
LED osvetlitev delovne površine da
Največja dolžina šiva 8,0 mm
Višina dviga tačke 16 mm
Najvišja hitrost šivanja 2000 v.n.m.
Sistem igel 135X17
Miza stroja da
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet