Akcija!

ZOJE ZJ-B9500-13-PD3-02 SET – AVTOMATSKI

1.183.40

Zoje je izdelal sodoben overlock 2-igelni 4-nitni industrijski šivalni stroj, ki je popolnoma avtomatski! Ima senzorja za avtomatski dvig šivalne noge ter odrez sukanca ter avtomatsko izsesavanje ostankov blaga. Ima LED svetilko, ki osvetljuje blago. Nastavitve stroja upravljate preko sodobnega LCD zaslona.

Opis

2-igelni / 4-nitni overlock stroj (varnostni šiv) (šiv tip 514) za lahke in srednje materiale.

Serijsko opremljen z avtomatskimi funkcijami:

  • obrezovalnik navojev z integriranim sesanjem za ostanke blaga
  • pnevmatski dvig šivalne noge, namestitev igle
  • varčna LED svetilka za osvetlitev delovnega polja

Overlock, opremljen z dvema senzorjema za dvig pritiskalne noge na začetku šivanja in za avtomatsko rezanje niti. Ti dve funkciji bistveno pospešita delo s strojem.

Model z varčnim AC servo motorjem, krmilno omarico, nadzorno ploščo za programiranje in stikalom za vklop, vgrajenim v glavo stroja (mehatronski komplet “vse v enem”). Zahvaljujoč integraciji vseh elementov stroj deluje tiho in brez škodljivih vibracij. AC servo motor prihrani do 70% energije v primerjavi z običajnim elektronskim motorjem ali motorjem sklopke. Opremljen z vrtinčnim ventilatorjem, ki sesa zunanji zrak in zagotavlja učinkovitejše hlajenje.

Merilnik igel 2 mm, širina šiva 4 mm (6 mm z varnostnim šivom), maks. hitrost šivanja 7.000 min-1, diferencialno podajanje na dnu, igelna palica z neposrednim pogonom in izboljšano centralno mazanje.
Stisnjen zrak, potreben za trim sesanje.

Komplet šivalni stroj s Kessler stojalom in mizo.

Za ta stroj priporočamo sistem igel SCHMETZ B-27 s pravilnimi konicami igel, odvisno od tkanine.

Garancija: 2 leti za fizične osebe, 1 leto za pravne osebe

VIDEO PREDSTAVITEV STROJA: