ZJ2875-5-BD-D3/PF SET

3.293.15

2-igelni avtomatski šivalni stroj z velikima lovilcama, primeren za srednje in debele materiale. Komplet z energijsko varčnim AC servo motorjem vgrajenim v glavo stroja, mizo Premium in nastavljivim metalnim ogrodjem. Serijsko opremljen z naslednjimi avtomatskimi funkcijami: odrez sukanca, vzvratno podajanje materiala s programirano velikostjo začtnega in končnega zatrdilnega šiva, dvig tačke, pozicija igle, čistilec niti, nadzorna plošča.

Ni na zalogi

Šifra: 1043140 Kategoriji: ,

Opis

ZOJE ZJ2875-5-BD-D3/PF SET  

2-igelni industrijski šivalni stroj z velikima lovilcema in igelnim transportom za šivanje srednje in debelih materialov, komplet z mizo, AC servo motorjem in nastavljivim stojalom.

2-igelni industrijski avtomatski šivalni stroj z velikim lovilcem, za šivanje srednje debelih materialov in debelih materialov. Stroj ima igelni transport.
Industrijski šivalni stroj ima 2 lovilca in velika vretena za še več navitja sukanca. Industrijski stroj je komplet z vso avtomatiko; samodejni odrez sukanca, samodejno zatrjevanje spredaj in zadaj, avtomatski dvig šivalne tačke, programiranje šivanja, nastavitev hitrosti stroja, pozija šivalne ugle, itd.
Stroj je opremljen z energijsko varčnim AC servo motorjem, 220V vgrajenim v glavo stroja. Serijsko opremljen z nastavljivim ogrodjem in mizo Premium. Šivalni stroj ima tudi vgrajena 3-stopenjska energijsko varčna LED svetilka za osvetlitev delovne površine.

Navadni in igelni transport, najvišja hitrost šivanja 3.000 v.n.m.; dolžina šiva do 7 mm, centralno mazanje.
Komplet šivalni stroj s PREMIUM mizo.

Za ta industrijski šivalni stroj priporočamo SCHMETZ igle sistem 135×5 ali 135×5 SERV 7.

2-igelni šivalni stroj za materiale srednje debele in debele
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski odrez sukanca da
Avtomatski dvig tačke da
Avtomatsko zatrjevanje da
Čistilec nici da
Igelna os dvoigelnega stroja 6,4 mm
Vrsta lovilca velik
LED osvetlitev delovne površine da
Največja dolžina šiva 7,0 mm
Višina dviga tačke 11 mm
Najvišja hitrost šivanja 3000 v.n.m.
Sistem igel 135X5
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet