TEXI TRONIC 7 NF PREMIUM

1.558.00

1-igelni industrijski šivalni stroj z igelnim transportom, kompletno avtomatiko, podaljšano glavo stroja (30 cm), odrezom sukanca, avtomatičnim dvigom, AC servo 220V motorjem, LED lučko

Ni na zalogi

Opis

TEXI TRONIC 7 NF PREMIUM

Industrijski šivalni stroj je šivalni stroj z igelnim transportom (dvojni sistem podajanja, sinhron pomik igelne osi z iglo in spodnjega transporta, zobcev) za izdelovanje ravnega šiva na izredno lahkih in  debelejših materialih, sedaj z energijsko varčnim AC servo motorjem, kontrolno enoto in enkranom za nastavitev, vgrajenim v glavo šivalnega stroja. Igelni transport preprečuje nabiranje zelo tankih materialov in zaradi dvojnega sistema podajanja zlahka premaguje debelejše materiale.

Šivalni stroj Tronic 7 ima daljšo glavo stroja in meri 30 cm od šivalne igle do stroja. S tem se pridobi na moči in večji delovni površini. Šivalni stroj ima oznako “DRY”, kar pomeni, da iam zaprt sistem mazanja z oljem in ne obstaja možnost pojava oljnega madeže na blagu.

Je serijsko opremeljen z avtomatičnem odrezom sukanca, pozicijo igle, avtomatičnem zatrjevanjem šiva možnostjo programiranje števila vbodov zatrjevanja in programiranja števila vbodov pri šivanju. LED luč ima 3-stopenjsko možnost osvetljevanja delovne površine.

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj Tronic 1 deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko. Motorju je dodan ventilator, ki doda dodatni zrak za hlajenje. Motorji na strojih Texi delujejo dalj.

Tehnična specifikacija:

– za šivanje tankih in srednje debelih materialov
– navaden transport (spodnji pomik podajanja blaga)
– 220-240V
– vgrajen v glavo stroja AC Servo motor, moči 550W
– 70% privarčevanja električne energije
– tiho delovanje, minimalne vibracije
– avtomatična pozicija igle (gor/dol)
– varčna 3-stopenjska LED luč za boljšo osvetlitev delovne površine šivanja

– serijsko opremljen z samodejnim odrezom sukanca, pozicijo šivalne igle (gor/dol), avtomatičnem dvigom šivalne tačke, avtomatičnem zatrjevanjem šiva možnostjo programiranje števila vbodov zatrjevanja in programiranja števila vbodov pri šivanju
– maksimalna hitrost šivalnega stroja 5.000 vbod/min / tovarniška nastavitev 4.500 vbod/min

– zaprt sistem mazanja šivalnega stroja, “dry”
– dolžina vboda do 5 mm
– dvig šivalne tačke do 13 mm, kolenski dvig šivalne tačke ali ročni
– centralno avtomatično mazanje šivalnega stroja
– sistem igel 135×5 ali 135×5 SERV7 (134), z uporabo prave šivalne špice za šivani material.

Specifikacija šivalnega stroja:

1-igelni šivalni stroj za materiale tanke in srednje debele
Vrsta transporta navadni in igelni
Avtomatski odrez sukanca da
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski dvig tačke da
Avtomatsko zatrjevanje da
Čistilec nici da
Gumb za kontrolo šiva ne
Motor je vgrajen v glavo da
Vrsta mazanja zaprti “suhi” krog
Stranski odrez sukanca ne
LED osvetlitev delovne površine da
Največja dolžina šiva 4,0 mm
Višina dviga tačke 13 mm
Najvišja hitrost šivanja 4000 v.n.m.
Sistem igel 135X5 (134)
Miza stroja standardna 106 x 50 cm
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet

TEXI PREMIUM paket vsebuje:

1 LETO PREMIUM EX GARANCIJE
Texi šivalni stroji imajo 1-letno garancijo, polna garancija.

STOJALO TEXI PREMIUM SILVER – jekleno, stabilno in univerzalno stojaloz nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrn barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji (EU).

MIZA TSM PREMIUM – specialna miza za industrijske šivalne stroje narejene v brezovem lesu, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporna proti udarcem, odergninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo mizo pred udarci. Miza Premium ne vsebuje škodljivih snovi.