TEXI QUATTRO 24 N PREMIUM EX

950.00

2-IGELNI, 4-NITNI INDUSTRIJSKI OVERLOCK S SERVO MOTORJEM 220V (MEHATRONIK-VSE V ENEM) – 2 LETI GARANCIJE

2-igelni / 4-nitni overlock šivalni stroj za lahke in srednje debele materiale, opremljen z energijsko varčnim AC servo motorjem vgrajenim v glavo stroja in s avtomatsko pozicijo igle (zgoraj – spodaj). Opcija mehatronik ponuja vse e enem (integrirani servo motor, stikalo in kontrolna enota v glavi overlock stroja). AC servo motor privarčuje do 70% energije v primerjavi z običajnimi elektrionskimi motorji ali motorji s sklopko. Zagotavlja tiho delovanje brez odvečnih vibracij. Standardno opremljen z LED svetilko za osvetlitev delovne površine.

 

Ta 4-nitni overlock lahko izdeluje 4-nitni overlock sestavljalni šiv, 3-nitni široki robilni šiv in 3-nitni ozki robilni šiv. NOVO-pri nakupu opcijskega seta za šivanje volancev, lahko izdelujete tudi profesionalni tanki, okrasni rolirani rob (volanci).

Opis

Tehnične značilnosti:

– za šivanje lahkih in srednje debelih materialov

– najvišja hitrost šivanja 6500 v.n.m.

– diferencialni transport

– “direct drive” sistem igelne osi

– vodilo igle 2 mm

– celotna širina šiva 6 mm

– dolžina šiva do 4 mm

– 70% privarčevane energije

– tiho delovanje, minimalne vibracije

– energijsko varčna LED svetilka za osvetlitev delovne površine

– centralni sistem mazanja

– sistem igel B-27

 

 

TEXI PREMIUM EX paket za TEXI QUATTRO 24 T vsebuje:

2 LETI PREMIUM GARANCIJE ZA FIZIČNE OSEBE, 1 LETO ZA PRAVNE OSEBE

OGRODJE TEXI PREMIUM SILVER – jekleno, stabilno in obstojno univerzalno ogrodje z nastavljivo višino. Pobarvano v RAL 9006 barvi, ki se ujema z linijo Ergolinia stolov. Komplet z dvema pedaloma: širokim in ozkim.

TABLE TOP TQC PREMIUM – miza najvišje kvalitete narejena iz na vlago odporne vezane plošče (30 plasti). Namizna površina mize PREMIUM je prevlečena s posebno laminatno prevleko, ki jo ščiti pred udarci in odrgninami. Robovi in stranski deli mize so zaščiteni s ABS letvicami. Urez na sprednji strani mize olajša dostop do glave stroja. Stroj z ugreznjeno glavo in varnostnim šivom, postavljen na ploščo pod mizo, narejeno iz 22 plasti vezane plošče visokega razreda, 28 mm debela, ki zagotavlja stabilnost stroja. Možnost dvignjene glave stroja.

TEXI PREMIUM mize ne vsebujejo škodljivih snovi.