TEXI MASTER

247.00

Texi Master – učinkoviti parni kotliček s krtačo z elegantnim oblikovanjem. Že sam videz kotlička bo prijetno opremil vaš prostor. Visoka moč 1.700W in 9 nastavljivih stopenj izpuha pare z daljinskim upravljalnikom kar omogoča priročno, hitro in ekonomično uporabo. Likanje brez likalne deske je enostavno za uporabo, kompaktno in mobilno.

Para zgladi gube, osveži tekstil, odstrani umazanijo in alergene in nevtralizira vonjave. Idealen za likanje zaves, visečih oblek, osveži usnje in semiš, oblazinjeno pohištvo in preproge. Nepogrešljiv za likanje občutlivih tkanin, oblačil z bleščicami in drugimi dodatki, kjer lahko pritisk likalnika poškoduje blago. Oblačila se ne svetijo in se ne morejo ožgati. Opremljen z posebnim dodatkom za krtačenje. Primeren za šivalne ateljeje, trgovine z oblačili, pralnice, hotele, gledališča, itd.

Zahvaljujoč profesionalni učinkovitosti bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike. Olajša naporno likanje. Vroča para učinkovite odstranjuje vonj cigaretnega dima iz zaves in oblazinjenega pohištva. Priporočamo za alergike, saj visoke temperature pare ubijejo bakterije, glivice in saprofite.

Tehnične specifikacije in oprema:
– napetost 220-240V
– moč 1.700 W
– 9 stopenjska intenzivnost pare (450 W – 1.700 W) z uporabo dalinjskega upravljalnika vgrajen v krtači ali preko nadzorne plošče na ohišju
– pripravljeno za delo v 1 min in 45 sekund
– velika posoda za vodo 1,8 l omogoča 3 urno neprekinjeno delo
– posoda za vodo se lahko odstrani in napolni hitro in enostavno
– posebni dodatek za likanje hlač, jaken, skupaj s krtačo za osvežitev raznih materialov in odstranjevanja fine umazanije
– avtomatski izklop v primeru manjka vode, preprečuje poškodbe kotlička
– pakirano v dimenzijah 41,00 x 27,00 x 41,50 cm
– teža paketa 6,60 kg

Uporabljate lahko vodo iz pipe, vendar bo omehčana voda pripomogla k daljši življenski dobi.
Dobavljivi tudi v: srebrni, modri in zlati metalni barvi..

1 na zalogi