Akcija!

TEXI HD FORTE CILINDRO UF PREMIUM EX XL

1.878.80

1-igelni rokavni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom in velikim lovilcem ter veliko XL mizo. Stroj je opremljen z močnim AC servo motorjem 220-240V, 750W in pozicijo igle, komplet.

Ni na zalogi

Opis

TEXI HD FORTE CILINDRO UF PREMIUM EX XL 

1-igelni rokavni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom in velikim lovilcem. Stroj je opremljen z močnim AC servo motorjem 220-240V, 750W in pozicijo igle (igla se ustavi v materialu ali izven). Šivalni stroj je namenjen za šivanje težjih materialov. Majhen premer rokavnika (51 mm) omogoča šivanje cilindričnih materialov oziroma izdelkov, ki imajo težje dostopnost (na primer krožno šivanje). Stroj je idealen za čevljarsko in usnjarsko industrijo.

Tehnična specifikacija stroja:

– trojni transport
– dolžina vboda do 6 mm
– dvig šivalne tačke do 14 mm
– maksimalna hitrost stroja 2.800 vbod/min, možnost elektronske regulacije hitrosti
– razmak med vratom in iglo je 26 cm
– avtomatična pozicija šivalne igle (igla lahko ostaja v materialu ali izven v najvišji poziciji)
– veliki lovilec (še več navitja sukanca na vretenu)
– sistem igel je 134-35
– priporočljiva debelina sukanca je do 20

Avtomatska pozicija igle: da
Stroj za trakove: Ne
Največja dolžina šiva: 6,0 mm
Višina dviga tačke: 14 mm
Najvišja hitrost šivanja: 2800 v.n.m.
Sistem igel: 134-35
Miza stroja podaljšana: 120 x 80/60 cm
Sestava: komplet

Garancija: 24 mesecev

PREMIUM EX XL paket vsebuje:

2-LETNO GARANCIJO PREMIUM EX
Vsi Texi industrijski šivalni stroji imajo 2-letno na področju Republike Slovenije

OGRODJE HD PREMIUM SILVER
Jekleno, zelo stabilno, nastavljivo ogrodje močnejše izdelave za težke industrijske stroje z nastavljivo višino (69-83 cm) in bočnim držalom za olje. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006, ki se ujema z linijo stolov Ergolinia.

MIZA TFC PREMIUM XL
podaljšana miza za enostavno šivanje velikih elementov. Dimenzije 120×80/60×4 cm (širina x dolžina na največjem delu / širina na najmanjšem delu x višina)
Miza šivalnega stroja je narejena po najvišjih evropskih standardih, odporna na vlago in lepljena v 30 plasti, kar zmanjšuje vibracije stroja v delovanju. Namizna površina mize PREMIUM je prevlečena s posebno laminatno prevleko, ki jo ščiti pred udarci in odrgninami. Robovi in stranski deli mize so zaščiteni s ABS letvicami. TEXI PREMIUM mize ne vsebujejo škodljivih snovi.

MOTOR TEXI POWER 750 S
Energijsko varčen enofazni motor 220-240V s 750W moči. Motor deluje in troši električno energijo samo, ko stroj šiva (in ne v stanju pripravljenosti), kar omogoča velike prihranke električne energije (do 70% v primerjavi s standardnimi motorji s sklopko.