TEXI HD FORTE CILINDRO-B UF PREMIUM EXXL

2.169.00

1-igelni rokavni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom za paspuliranje, velikim lovilcem in XXL mizo. Stroj ima AC servo 220V motor, komplet.

Ni na zalogi

Opis

TEXI HD FORTE CILINDRO-B UF PREMIUM EXXL    

ROKAVNI STROJ ZA PASPULIRANJE, TROJNI TRANSPORT, PODALJŠANA MIZA

1-igelni rokavni industrijski šivalni stroj s trojnim transportom in velikim lovilcem. Stroj je opremljen z močnim AC servo motorjem 220-240V, 750W in pozicijo igle (igla se ustavi v materialu ali izven). Šivalni stroj je primeren za paspuliranje (všivanje trakov), saj se mizica, kjer je montiral robilec sočasno premika s iglo in tačkami, kar daje zelo dobre rezultate pri všivanju trakov. Šivalni stroj je namenjen za šivanje težjih materialov. Majhen premer rokavnika (51 mm) omogoča šivanje cilindričnih materialov oziroma izdelkov, ki imajo težje dostopnost (na primer krožno šivanje). Stroj je idealen za čevljarsko in usnjarsko industrijo.

Tehnična specifikacija stroja:

– trojni transport
– dolžina vboda do 6 mm
– dvig šivalne tačke do 14 mm
– maksimalna hitrost stroja 2.800 vbod/min, možnost elektronske regulacije hitrosti
– razmak med vratom in iglo je 26 cm
– avtomatična pozicija šivalne igle (igla lahko ostaja v materialu ali izven v najvišji poziciji)
– veliki lovilec (še več navitja sukanca na vretenu)
– sistem igel je 134-35
– priporočljiva debelina sukanca je do 20

Avtomatska pozicija igle da
Stroj za trakove Da
Največja dolžina šiva 6,0 mm
Višina dviga tačke 14 mm
Najvišja hitrost šivanja 2800 v.n.m.
Sistem igel 134-35
Miza stroja podaljšana 120 x 80/60 cm
Sestava komplet

PREMIUM EX XL paket vsebuje:

2-LETNO GARANCIJO PREMIUM EX
2-letna garancija na področju Republike Slovenije

OGRODJE HD PREMIUM SILVER
Jekleno, zelo stabilno, nastavljivo ogrodje močnejše izdelave za težke industrijske stroje z nastavljivo višino (69-83 cm) in bočnim držalom za olje. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006, ki se ujema z linijo stolov Ergolinia.

MIZA TFC PREMIUM XL
podaljšana miza za enostavno šivanje velikih elementov. Dimenzije 120×80/60×4 cm (širina x dolžina na največjem delu / širina na najmanjšem delu x višina)
Miza šivalnega stroja je narejena po najvišjih evropskih standardih, odporna na vlago in lepljena v 30 plasti, kar zmanjšuje vibracije stroja v delovanju. Namizna površina mize PREMIUM je prevlečena s posebno laminatno prevleko, ki jo ščiti pred udarci in odrgninami. Robovi in stranski deli mize so zaščiteni s ABS letvicami. TEXI PREMIUM mize ne vsebujejo škodljivih snovi.

MOTOR TEXI POWER 750 S
Energijsko varčen enofazni motor 220-240V s 750W moči. Motor deluje in troši električno energijo samo, ko stroj šiva (in ne v stanju pripravljenosti), kar omogoča velike prihranke električne energije (do 70% v primerjavi s standardnimi motorji s sklopko.