Akcija!

JANOME EASY JEANS HEAVY DUTY 523

295.00

Janome Easy Jeans Heavy Duty 523 je šivalni stroj z ojačano strukturo in kovinskimi komponentami, ki je enostaven za uporabo. Močna konstrukcija v Janome HD523 Janome HS523 je del serije težkih strojev, ki so močni, vzdržljivi in ​​zanesljivi. In to zaradi kovinskega telesa (ne samo roke stroja), kovinskih komponent in izjemno vzdržljivega ohišja. Zaradi izjemno trpežne konstrukcije in ohišja stroja imajo stroji te serije garancijo 5 let.

Opis

Uživajte v čudovitih šivih z Janome Heavy Duty 523
Šivalni stroj Janome HD523 je opremljen s 23 najpomembnejšimi programi šivov, to so ravni  šiv, cik-cak šiv, overlock šiv, slepi šiv, trojni ojačitveni šiv ter okrasni šivi in ​​polavtomatsko (štiristopenjsko) šivanje gumbnic.  Vse razpoložljive programe šivov lahko prilagodite tako po dolžini kot širini šivov in jih enostavno prilagodite svojim potrebam. S pomočjo šivov iz stroja Janome HD523 lahko enostavno ne samo šivate – več elementov blaga povežete skupaj, temveč tudi okrasite šivane predmete. Poleg tega ima ta model stroja možnost šivanja z dvojno iglo. Zahvaljujoč temu lahko enostavno dokončate spodnji del ali rokave v pletenih bluzah, oblekah ali majicah, a ne samo. Šivanje z dvojno iglo je zelo zanimiv način okrasitve in okrasitve stvari, ki jih šivate. Dvojno iglo lahko uporabite ne samo za ravni šiv, temveč tudi za cikcak in okrasne šive. Vsak dan z Janome HD523 šivajte tolikokrat, kot želite Brezplačno šivanje različnih materialov s strojem Janome 523HD Upravljanje stroja Janome Heavy Duty 523 je zelo intuitivno, zahvaljujoč čitljivim in priročno nameščenim gumbom ter funkcijam, ki olajšajo in izboljšajo šivanje.
Kot je na primer vgrajeni sukanec (z njegovo pomočjo vlečenje sukanca skozi uho v igli traja nekaj sekund), priročen rezalnik sukanca (za rezanje sukanca vam ni treba posegati po škarjah vsakič), LED osvetlitev delovnega polja ali hitro zamenljivo matično držalo za noge, ki omogoča hitro menjavo tačke brez izvijačev. Ena najpomembnejših funkcij šivalnega stroja Janome Easy Jeans Heavy Duty 523 je nastavljiv, tristopenjski pritisk tačke, ki vam bo pomagal doseči popolne šive na kateri koli tkanini. Ni pomembno, ali boste šivali tanke, zelo občutljive tkanine, tkanine različnih debelin in elastičnosti, usnje ali več plasti denima. Zahvaljujoč tej funkciji šivanje ni le enostavnejše (stroj med šivanjem brez težav premika materiale), temveč daje tudi bolj estetske rezultate (šiv izgleda lepo in na materialu ni sledu podajalnika). Šivalni stroj Janome HD523 prilagodite svojim potrebam, pri čemer uporabite opcijske dodatke, prilagojene temu modelu, kot so mizica, ki poveča delovno površino (z njeno pomočjo je šivanje večjih elementov lažje) ali tačke, s katerimi šivate rob, nevidne zadrge, vstavke oz. Rob (keper nabor) je hitrejši, lažji in daje čudovite rezultate. Vse razpoložljive šivalne noge in dodatke za ta model stroja najdete v zavihku – izberite pravi pribor Janome Easy Jeans Heavy Duty 523 je odličen šivalni stroj, ki bo prinesel veliko veselja tako začetnikom, hobi kanalizatorjem, kot tudi ljudem, ki šivajo veliko in zelo pogosto. Njegove funkcije, moč in zanesljivost omogočajo šivanje katerega koli, tudi najzahtevnejšega projekta. Želite izvedeti še več o šivalnem stroju Janome Easy Jeans HD523? Kliknite na spodnjo pasico in preberite pregled tega modela stroja. Pregled šivalnega stroja Janome Easy Jeans 523HD Oglejte si tudi naš videoposnetek, ki predstavlja delovanje in zmogljivosti šivalnega stroja Janome Easy Jeans Heavy Duty 523.
Naslov Super Brand 2021 za šivalne stroje Janome
Zakaj izbrati šivalni stroj znamke Janome? Izbira stroja Janome je izbira velikega svetovnega proizvajalca, ki ima lastne tovarne z najvišjimi ISO certifikati in že 100 let izdeluje vrhunske šivalne stroje. Janome je vodilni na številnih svetovnih trgih, tudi na Poljskem je ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk in edina znamka šivalnih strojev, ki je prejela prestižne nazive Super Marka 2021, Dobra Marka 2017 in 2019 (več o tem si lahko preberete edinstven naslov Super Marka in Dobra Marka tukaj ). Ko se odločite za nakup strojev Janome, ste lahko prepričani, da postajate lastnik naprave ugledne blagovne znamke. Raziščite značilnosti!
TEHNIČNI PODATKI
Na voljo je 23 programov šivanja, vključno z uporabnimi, slepimi, overlock, okrasnimi in gumbnimi šivi
Polavtomatske gumbnice
Največja hitrost: 860 šivov na minuto
Gladka regulacija širine vboda – do 5 mm
Gladka nastavitev dolžine šiva – do 4 mm
Nastavitev pritiska tačke – 4 položaji
Možnost šivanja z dvojno iglo
Možno obratno šivanje
Vgrajen rezalnik niti na ohišju stroja
Vgrajen vdevalec sukanca
Prilagoditev napetosti zgornje niti
Vgrajena kleklja
Gugalna kljuka
Osvetlitev delovnega polja – LED
Prosta roka za enostavno okroglo šivanje nog in rokavov
3-točkovni transportni mehanizem
Prevoz je izključen
Zaskočna pritrditev nog – sistem Matic
Ojačana konstrukcija, kovinsko ohišje
Standardna oprema
Igle Janome za šivanje in vezenje – 5 kosov debeline 75 in 90
Polovica stopala za šivanje v zadrge Janome (shuttle kavelj)
Obrobna noga za 3 mm Janome (shuttle kavelj)
Janome univerzalna noga (shuttle kavelj)
Tačka za gumbnice (polavtomatska)
Kleklji (4 kos.)
Ripper
Izvijač
Vazelinsko olje
Adapter za slepe šive
Mehka prevleka
Nožno upravljanje z vrvico
Uporabniški priročnik

 

Garancija: 5 let od dneva prodaje za fizične osebe, 1 leto od dneva prodaje za pravne osebe

VIDEO – TEST JANOME EASY JEANS HD 523