Akcija!

Janome 1522BL Navy Blue – Anniversary Edition

274.50

Novi gospodinjski šivalni stroji Janome 1522 imajo močno kovinsko konstrukcijo, 25 šivalnih programov, zelo veliko delovno površino in impresivno hitrost šivanja – do 860 šivov na minuto.

JANOME je ob 100. rojstnem dnevu pripravil edinstveno serijo domačih šivalnih strojev – Janome 1522. Stroji so na voljo v 6 čudovitih barvah – roza, rdeča, modra, zelena, svetlo siva, temno siva. Zdaj lahko imate zanesljiv šivalni stroj v svoji najljubši barvi!

Opis

Zanesljiv šivalni stroj
Janome 1522 je močan šivalni stroj, zgrajen na kovinskih komponentah in z dobro nameščenim ohišjem. Stroj ima sodoben shuttle kavelj in navijalec vretena. Ta večnamenski šivalni stroj vam omogoča 25 šivalnih programov. Poleg najpogosteje uporabljenih zgornjih in cikcak šivov lahko šivate tudi okrasne šive ali overlock šive. Janome 1522 ima tudi poseben program za avtomatske gumbnice. Velika prednost stroja je tudi visoka hitrost šivanja – do 860 šivov na minuto.

Inovativni šivalni stroj
Za bolj priročno šivanje je domači stroj Janome 1522 opremljen z največjo delovno ploščo na trgu (v tej cenovni skupini). Velikost mizne plošče, merjeno ravna, je 105,4 mm x 111,8 mm. Pod mizo se skriva zelo praktičen in enako velik predal za šivalne pripomočke. Skupaj s šivalnim strojem Janome 1522 prejmete širok nabor šivalnih dodatkov, vključno s 6 tačkami, npr. tačko za zadrgo, tačko za gumbe ali raztrgalnik šivov. Stroj je opremljen tudi s trdim pokrovom.

Funkcionalni šivalni stroj
Domači stroj Janome vam omogoča prilagajanje funkcij stroja določenemu projektu. Na voljo imamo 3-stopenjski nastavljiv pritisk tačke, ki vam omogoča prosto šivanje katere koli vrste materiala. S spreminjanjem nastavitev pritiska tačke lahko enostavno šivamo zelo občutljiv til, elastične tkanine, več plasti denima ali celo usnja. Dolžino in širino šiva lahko enostavno nastavite z gumbi. Da bi bilo šivanje hitrejše in prijetnejše, je stroj Janome 1522 opremljen z igelnim sukancem in ročnim rezalnikom sukanca. Poleg tega ima ta domači šivalni stroj močno osvetljeno delovno območje in sistem za menjavo stopal MATIC.

Lastnosti izdelka

Vrsta nadzora: mehanska
Vrsta lovilca: polkrožni
Avtomatski odrez sukanca: ne
Širina šiva: 5 mm
Število programov: 25
$atr.nazwa.replace(“:”,””): 5 mm
Sistem igel: 130/705
Napajanje: 220 – 240 V V
Oprema: Narrow foot for sewing in zippers
Foot for sewing on applications and decorative stitches
Janome button sewing foot
Blind stitch foot with adjustable guide
Universal foot A set of needles
Bobbins (5 pcs.)
Stitch ripper
Screwdriver
Hard cover
Foot control with cord
Warranty: 5 let